top of page

Hier deel ik mijn passie voor illustraties die zijn ontstaan uit een periode van zelfreflectie, naar binnen keren en heling. Elke tekening, aquarel en illustratie is een weerspiegeling van mijn persoonlijke reis, waarbij ik de dag en mijn gevoelens op een unieke manier heb kunnen reflecteren.

Mijn illustraties zijn niet alleen een uitdrukking van mijn eigen proces, maar ook een manier om anderen te inspireren en te raken. Ik geloof dat kunst een krachtig middel is om emoties over te brengen en verbinding te creëren. Door mijn illustraties wil ik anderen uitnodigen om hun eigen innerlijke reis te verkennen en te omarmen.

Of je nu op zoek bent naar een uniek kunstwerk voor jezelf, een cadeau voor een dierbare, of gewoon wilt genieten van de schoonheid van illustraties, je bent hier aan het juiste adres.

 

Blader gerust door mijn portfolio en ontdek de diversiteit aan stijlen en thema's die ik met liefde heb gecreëerd.

Ik ben dankbaar dat ik mijn passie kan delen en ik hoop dat mijn illustraties je inspireren en een glimlach op je gezicht toveren.

Wil je graag je eigen creativiteit verdiepen of onderzoeken? Neem dan een kijkje op mijn andere site www.ninasajet.nl voor meer informatie over mijn creativiteitscoaching en andere diensten.

NAAM.png

Welkom op mijn blog

De plek waar ik jullie op reis neem in mijn binnenwereld door middel van illustraties & gedichten.

04jumpinlife.jpg
Nina Sajet - by Qiran Xu(1).jpg
IMG-0590.JPG
bottom of page