top of page

natuurlijk zijn

Lekker in mijn lijf zijn, het lijkt een simpel gegeven Als klein kind weet je toch niet beter? Je huilt je wanneer je iets nodig hebt, boert, scheet, poept en eet. Naarmate je ouder wordt leer je je steeds beschaafder te gedragen.

Natuurlijk zijn, wat betekent dat voor mij? Vrouw zijn Rond zijn Ik zijn Met alles wat er is Soms onzeker, soms zeker Op de grond liggen als ik daar behoefte aan heb Niet echt beschaafd..? Natuurlijk zijn, is dat dat ons afgeleerd? Ontspannen in mijn lijf zijn is het gene wat me zielsgelukkig maakt.

De dansvloer is voor mij de plek om dit te onderzoeken Nog vandaag lag ik heerlijk de rollen over de vloer zonder schaamte zonder schroom, van rollen, en springen, naar wiegen, naar sensuele vrouwelijke bewegen, naar stampen. Altijd begeleid met mijn adem haal die hoorbaar mocht zijn.

Misschien heb ik wel vandaag wel voor het eerst me lichaam aangetrokken als m'n lievelingsdeken. Zo dankbaar voor dit lijf. Misschien wel een beetje verliefd, al klinkt dat raar. Gek dat is toch niet bescheiden .. Tja dat dan maar ook weer af leren. Zeg het voor, en voer het uit, lekker in je lijf zijn met alles wat er is, laat het stromen, houd je buik niet in en adem. Vrouw zijn is dan helemaal nog zo gek nog niet


liefs een steeds meer (natuurlijke) vrouw

08-02-'22

bottom of page